Netwerk- en systeembeheer 2.0

In Vlaanderen is er een cheap nba jerseys Graduaat to Bibliotheekwezen en Documentaire Informatiekunde. Je kan terecht in Antwerpen, Genk en Leuven, maar de Commissaresse opereert Contato in de Bibliotheekschool van Gent.

Het lessenpakket omvat onder meer een module van 40 uren met de weinig aantrekkelijke titel Inleiding tot netwerk- en systeembeheer.
Des te meer reden om het interessant te maken, denk ik dan.
Waarom niet met incorrect de studenten enkele uren over Web 2.0 praten?

In Bert de – even bombastisch klinkende – module Inhoudelijke documentbeschrijving: indextalen 2 hebben we het dan al over tagging en folksonomy gehad, maar in Netwerk- en da systeembeheer doen we meer: zohoën, 43thingen, flickren, tagmossen, bloggen, wikiën, feedoën, opmlen, …

Daarover wholesale NBA jerseys meer in volgende posts, maar de teksten die ik – in onderwijs 1.0 to stijl – wholesale NFL jerseys op papier uitdeel en – iets 2.0’iger – op onze ELO plaats (achter voor u gesloten deuren), geef ik nu alvast mee.
Het is een eigen tekst (met oefeningen) en een bijdrage van Eric Sieverts aan Informatie Professional.

De Commissaresse raadt u ten stelligste aan ze te lezen en eventueel van commentaar te voorzien, want ook de bijhorende examenvraag zal hier op een dag gesteld worden.

Lever bewijs